Георги Иванов: Сезонът бе добър за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 19.05.2014
560
Левски чака Ивайло Петев другата седмица за преговори. Това разкри бъдещият шеф на "сините" Георги Иванов-Гонзо, който за последно води Черно море при загубата с 1:3 от Лудогорец в Разград.

"Станимир Стоилов си има клуб и договор, Димитър Димитров избра да е спортен директор, не им се сърдя. Знаете, че Ивайло Петев е вариант за Левски. Ще се върне другата седмица, ще се видим и ще решим какво да правим. Той е добър и би трябвало всички да го приемат. Говорил съм с някои от тарторите на агитката. Левски го чакат добри дни", каза Гонзо.

Той не пропусна да се сбогува и с варненци. "Равносметката е добра. Показахме добре лице през цялата година. Хубавото е младите да усетят тази атмосфера. Честитя дубъла на Лудогорец. Заслугата за представянето ни е изцяло на футболистите. Нямам идея кой ще бъде треньор на Черно море. Дано ръководството избере подходящия човек, но тимът има изграден гръбнак", добави Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).