"Моряците“ се събират на 9 юни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:52 / 20.05.2014
1050
Футболистите на Черно море излязоха във ваканция. Засега първата тренировка от лятната подготовка е насрочена за 9 юни, тъй като според предварителна информация новият сезон в "А" група стартира на 19 юли. Възможно е обаче сборът на "моряците" да е по-късно по преценка на новия наставник, или ако първият кръг в елита е на 26 юли.

Междувременно със сълзи в очите си тръгна Георги Иванов-Гонзо от Черно море вчера на обяд. Специалистът дойде на "Тича", оформи документите по раздялата си с клуба и се прегърна за сбогом с изпълнителния директор Марин Маринов, пресаташето Красимир Николов, домакина Николай Пачков и работниците. "На Гонзо не му се тръгваше. Толкова би свикнал с нас", уточни Краси Николов.

Както е известно, Иванов води "моряците" в периода януари 2013/май 2014. Той ще се запомни на "Тича" със силните игри и положителните резултати на Черно море срещу отборите преди него в класирането през сезон 2013/2014.

"Гонзо придаде на играчите манталитет на победители и под негово ръководство играхме като равен с равен срещу най-добрите в елита. Благодарим му за мъжкото поведение, благодарим и на отбора за мъжката игра, както и за това, че не бе боксова круша", заяви за "Народно дело" председателят на Националния фенклуб на "моряците" Иван Михайлов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).