Черно море се раздели с Ник Дашев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 28.05.2014
1781
Черно море се раздели по взаимно съгласие с вратаря Ник Дашев. Той дойде на "Тича" през зимата от Черноморец Бургас, но не успя да се пребори с конкуренцията на титуляра Георги Китанов, съобщава "Тема Спорт". Дашев бе твърда резерва през пролетния полусезон и записа едва един мач. В последния кръг започна като титуляр срещу Лудогорец в Разград заради наказание на Китанов, но още на почивката бе заменен от юношата Християн Христов заради контузия в рамото.

По всяка вероятност Черно море няма да привлича друг страж по време на трансферния прозорец, а през следващия сезон ще разчита на Китанов и Христов. И двамата са рожби на школата на моряците. Дашев е петият футболист, който си тръгва от "Тича" през лятото. Преди него това сториха Валери Домовчийски, Димо Атанасов и Еденилсон Бергонси, чийто договори изтекоха, както и Стенли Окоро. Нигериецът се завърна във втория тим на испанския Алмерия, след като изкара сезона под наем във Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).