Станков сигурен за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02 / 29.05.2014
1314
Александър Станков със сигурност поема Черно море от новия сезон, твърди TV7.

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ще подпише договора си с тима от Варна в началото на другата седмица. Специалистът е уточнил всички условия по контракта с ръководството на клуба. Единственото нещо, което бави подписването е, че в момента Станков не е в България.

На поста той ще замени Георги Иванов-Гонзо, който се завърна като спортен директор в Левски. През кариерата си Станков вече има един престой на стадион "Тича". Това става през 2001 г., като за кратко време успя да спечели любовта на феновете в морската столица.

49-годишният специалист е бил начело още на Алки (Ларнака), има няколко престоя в ЦСКА, на втория тим на Криля Советов, юношеския национален отбор на България и китайския Далиен. Станков е работил още начело на детския отбор на "червените", като асистент на "Българска армия" на Спас Джевизов, бил му е помощник и в Хасково.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).