"Моряците“ на нож с Гонзо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 30.05.2014
1966
В Черно море са бесни от публикации, че Георги Иванов-Гонзо иска да вземе в Левски Бакари. Както е известно, когато беше на "Тича", специалистът нееднократно бе заявявал, че няма да води никого от "моряците" на "Герена" с действащи договори.

"Първо, Левски едва ли има пари, за да си позволи Бакари, който струва 300 000 евро. И второ, Гонзо рискува да си развали отношенията с нас, ако наистина започне да му мъти главата. Силно се надяваме, че няма да се стигне дотам", заявиха от "Тича". Според кулоарна информация в България има само два отбора, които биха си позволили да платят подобна сума за испанеца от гамбийски произход. Това са Лудогорец и Ботев (Пд), но оттам оферта за нападателя няма.

Разбра се още, че на "Тича" окончателно се отказали да се възползват от предимството си за закупуване на правата на Стенли Окоро от Алмерия. Причината е, че към нигериеца имаше големи очаквания, но той не ги оправда на терена. Самият Окоро също не искал повече да чуе за Варна. Той бил обиден, че някои хора, които вече не са в клуба, се държали лошо с него и го обиждали.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).