Мишо Венков: В България ще играя само за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 05.06.2014
1189
Левият бек на Черно море Михаил Венков е отклонил две оферти - от чужбина и ЦСКА. Той призна, че оттук нататък в България би играл само за "моряците".

"Специално за интереса от чужбина прецених, че не си струва да изляза на всяка цена, след като нещо ме смущава. За ЦСКА пък повече е излишно да коментирам", заяви Венков. 

Той благодари на шефовете на "моряците", че се съгласили да разтрогне по взаимно съгласие договора си, ако реши да излезе зад граница. "Много точни хора са нашите ръководители. Информирах ги за моето положение и се бяхме разбрали да ме пуснат, ако се разбера с въпросния чужд клуб. Всичко обаче приключи. Аз имам договор с Черно море и се чувствам прекрасно тук. Дори мисля, че занапред в България бих играл само за Черно море. Целта ни през новия сезон ще е да надграждаме, да запазим мястото си в топ 6 с новия треньор и да продължим да сме фактор в елита", допълни Мишо. 

Запитан има ли вариант по-късно този месец или през юли все пак за замине за чужбина, той бе лаконичен: "Не. Който ме познава, знае, че държа на думата си и няма да е коректно 5 или 10 дни преди сезона да напусна. Още повече когато става въпрос за сериозен отбор като Черно море".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).