Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Сашо Станков: Не съм доволен от конкуренцията в Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 19:46 / 10.07.2014Коментари (0)1156
© chernomorepfc.bg
Наставникът на Черно море Александър Станков похвали в интервю за официалния сайт на клуба условията на двата лагера в Банско. Специалистът обаче разкри, че в тима все още няма нужната конкуренция. 

"Общо от лагера съм доволен, защото условията са добри. Разполагаме с терен, за който не трябва да се прави график. Доволен съм от двата лагера, изиграхме добри контроли, доволен съм от старанието на футболистите и от представянето на новите - Стелио Сантос и Матия. Другите двама не са напълно адаптирани, но скоро и това ще стане. 

От резултатите в самите контроли не съм чак толкова доволен. Продължаваме да изчистваме някои детайли. До първия мач с Берое трябва да сме на ниво и готови, защото срещата ще е доста сериозна. 

От самото ми идване съм казал, че ще разчитам на юношите на Черно море. Аз съм човек, който си държи на думата. Някои от тях все още има много върху какво да работят. Мартин Костадинов и Александър Йовчев са най-близо до първия отбор. Минаха много футболисти на проби, но нищо не успя да ме впечатли. След като не ме впечатлиха, ще разчитаме на това, което имаме. Оставям си вратичка да привлечем доказан футболист, който няма да кара проби. 

Не съм доволен от конкуренцията, защото трябва да е по-голяма. Може да се каже, че няма необходимата конкуренция в отбора. Жалкото е, че ние започваме първи от цяла Европа. Ще играем на недобро време, горещо. Не можем да си направим селекцията, защото много футболисти чакат за чужбина. Но ни предстои много сериозен шампионат. Винаги преследвам и си поставям високи цели, но едно е желанието, а друго възможностите и реалността", каза Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 108
13.10.2014
12.10.2014
06.10.2014
15.09.2014
12.09.2014
09.09.2014
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: