Бакари вече се подготвя с "моряците"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:39 / 15.07.2014
820
На стадионите "Младост" и "Тича" днес "моряците" продължиха с двуразови занимания преди първия си мач от А група. Тимът на "Черно море" гостува в неделя от 20 ч. на "Берое" в Стара Загора, а добрата новина за наставника Александър Станков е доброто възстановяване на Бакари от операцията от херния. Таранът поднови тренировки с леки натоварвания. Вратарят Кирил Акалски продължава с раздвижващите упражнения във фитнеса.

Официалната пресконференция на наставника на тима Александър Станков е предвидена за петък след сутрешното занимание на "Черно море" на стадион "Тича". Тогава ще бъдат и издадени новите акредитации на журналистите за сезона.

Междувременно стана ясно, че "моряците", които ще играят в Елитната футболна група до 17 години в сряда ще изиграят 1 контрола. Момчетата на Калоян Георгиев гостуват на "Черноморец" в Бургас. Те подновяват първенството на 2 август.

Дублиращият тим на "Черно море" пък ще посрещне в първи шампионатен мач "Берое" на стадиона под "Аспаруховия мост". Срещата е от 18 ч. на 22 юли (вторник).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).