Спартак отпрати Венци Велинов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:13 / 09.07.2008
3276
Вратарят Венцислав Велинов напусна Спартак, след като тренира няколко дни с тима. "Той вече си търси друг отбор. За трети вратар ще привлечем юноша от региона", каза администраторът и временен наставник на отбора Илко Станчев. Както е известно, Венцислав е син на легендата на ЦСКА Георги Велинов. При това положение конкуренти за поста наесен остават Цветомир Цанков и Илия Николов от Литекс.

Разбра се още, че "соколите" няма да играят контрола до края на седмицата. "Футболистите вече пребориха вируса и до ден-два ще тренираме в пълен състав. Не планираме обаче мач в близките 5 дни. Втората ни проверка ще е другата седмица, но съперникът ще избере новия ни треньор", допълни Станчев.
Разбра се още, че очакваният бразилски ляв бек няма да пристигне. "След като привлякохме Стефан Дончев, нямаме нужда от друг играч на този пост", каза изпълнителният директор Живко Великов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).