Лудогорец каца във Варна от Люксембург

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 21.07.2014
1015
Отборът на Лудогорец заминава за Люксембург днес в 10 часа с чартърен полет от терминал 1 на летище София. Във великото херцогство шампионът ни ще тренира от 18 ч. местно време (19 ч. българско). Мачът е със същия начален час утре на стадион "Йос Носбаум". Веднага след срещата Лудогорец се прибира в България, като чартърът на отбора ще кацне на летището във Варна около 2,20 ч. в сряда. 

Както е известно, в първата среща Лудогорец победи с 4:0 Дюделанж и в третия предварителен кръг на Шампионската лига ще срещне най-вероятно Партизан, който надигра Торсхавън с 3:0 в първия мач.

Междувременно Стойчо Стоев разясни защо Лудогорец падна като гост от Хасково с 0:1 в среща от първия кръг на "А" група.

"В момента не мога да отговоря точно защо загубихме. Може би защото доста лежерно играхме първото полувреме и това ни подлъга, че едва ли не мачът ще е лесен. Знаехме, че Хасково ще играят по-затворено и ще разчитат на контри. Второто полувреме беше по-стихийно, отколкото организирано. Всяка загуба е неприятна, но е хубаво, че е в такъв момент. Казах още в Англия, че не стоим добре, въпреки че жънехме успехи. Ако искаме да преодолеем Партизан, по съвсем друг начин трябва да играем, за да може да спечелим", заяви Стоев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).