Стойчо Стоев: Черно море е неудобен съперник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:38 / 25.07.2014
761
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира в ефира на "Дарик" предстоящото гостуване на Черно море. Двубоят от втория кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа на "Тича". 

Както е известно, разградчани загубиха сензационно на старта на новото първенство с 0:1 от Хасково, а във вторник направиха 1:1 с Дюделанж в Люксембург.

"На този етап имаме футболисти, които ще пропуснат мача с Черно море. Това са Барт, Моци, изключвам по-трайно контузения Георги Терзиев. Със сигурност ще има ротации в състава. Надявам се да се представим по-добре, тъй като засега, в последните два мача не се представяме много добре", сподели треньорът.

"Черно море е сериозен отбор през последните години и винаги се явяват противник, който се стреми да играе добре срещу всички в "А" група. Срещу нас даже може би имат положителен баланс. Малко неудобен съперник. Надявам се да стане добър мач, това е най-важното", коментира още Стойчо Стоев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).