Трета загуба за юношите ни на европейското - 0:1 от Сърбия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 26.07.2014
272
Юношеският национален отбор на България не успя да се класира за Световното първенство в Нова Зеландия, след като загуби с 0:1 от Сърбия в последния си мач от груповата фаза на Европейското първенство в Унгария. Възпитаниците на Александър Димитров имаха нужда единствено от победа, но не успяха да я постигнат срещу добре организирания тим на Сърбия. Така българският тим остана без точка на последната позиция в групата, като дори не успя да вкара гол.

С успеха Сърбия се класира за полуфиналите, където е и тимът на Германия. Бундестимът победи с 2:0 Украйна и спечели групата. Головете от срещата, от която гледате и картина, вкара Деви Зелке в 3-тата и 66-тата минута.

Иначе за мача България - Сърбия, западните ни съседи бяха по- добрия тим през първата част, като Любенов спаси опасни изстрели на Гачинович и Груич. На полувремето за България се появи звездата Антонио Вутов, който остана резелва в мача, но и той не успя да помогне на тима ни.

В 69-ата Минчев пропусна най-доброто положение за България с удар на сантиметри покрай гредата. Най-лошото за нашите се случи минута преди края на мача. Появилият се след почивката Неманя Мандич се откъсна сам срещу българската врата, след сериозни съмнения за засада и отбеляза за 0:1.

Така полуфиналите на европейското първенство за юноши до 19 година са: Португалия - Сърбия и Германия - Австрия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).