Антон Фажев: Аз съм виновен за разпадането на Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:45 / 01.08.2014
1230
Шефът на УС на Спартак 1918 Антон Фажев пое вината за разпадането на представителния футболен тим. "Аз съм виновен за този крах и нося цялата отговорност, тъй като не успях да намеря пари за издръжката. Ние, ветераните, всъщност не бяхме поемали ангажимент за финансирането, но с течение на времето се наложи да търсим средства. Всички искахме нещата да се случат по правилния начин, но не се получи. Все пак сме сдружение с идеална цел и зависим за пари от други институции", заяви за "Народно дело" Фажев.

Той разкри, че имали обещания от бизнесмени, но на дела нямаше нищо. Приходите от игрищата на "Спартак" пък не били достатъчни, а след подписването на договорите за използването на клубния стадион и "Локомотив", приходи още няма.

"Кметът обеща да съдейства за осигуряване на пари, но не може за ден-два да ги намери. Г-н Портних прави каквото може, дори очаквам отговор от него. Ще се надявам още една седмица на чудо. Ако успеем да осигурим някакви пари за сезона, ще съберем нов отбор, който обаче няма да е окомплектован като този, с който разполагахме. Ако не успеем, напускаме окончателно "Б" група другия петък и предстои да се вземе решение за бъдещето на мъжкия тим", допълни Фажев.

Запитан дали ще подаде оставка, той каза: "Останат ли нещата така и ние не сме си свършили работата, предстои заседание на УС и общо събрание и е логично да се избере ново ръководство."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).