Спартаклии вадят пари за топки и екипи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 04.08.2014
1225
Разходите в Спартак 1918 нямат край. Сините екипи и 19-те топки, които отборът използваше по време на подготовката, не бяха платени, и ръководството трябва да извади спешно пари за нови. В момента спартаклии разполагат само с един екип - белия, от пролетта. "Разполагаме с други топки, които са качествени, ще поръчаме и нови сини екипи", уточни Антон Фажев.

В събота клубът плати 9000 лв. глоби от миналия сезон и картотекира петима футболисти с професионални договори, с един повече от изискването на БФС, за да бъде допуснат отборът до участие в първенството. Права за тима получиха Радомир Тодоров, Генко Славов, Славомир Събков, Стенислав Георгиев и Тодор Маринчев, който подписа първи професионален контракт. Стенислав още е в болнични, но след като те свършат, ръководството няма да му прави проблем, ако иска да разтрогне договора си по взаимно съгласие.

Разбра се още, че някои основни играчи от тима на Спартак 1918, който се разпадна преди 4 дни, си намериха нови професионални клубове. Деян Христов дебютира за Черноморец (Бургас) при 1:2 срещу Монтана, а Борислав Борисов и Николай Ботев избраха ФК Бургас. Днес или утре пък се очаква Петър Патев да каже "да" на Черноморец или Бургас, а Иван Минчев - на Монтана. Интерес от "Б" група има също и към Николай Костов, Тихомир Трифонов, Валентин Веселинов, Тодор Гочев, Петър Казаков, а Коста Янев гледа към Румъния. Илиян Неделчев пък предпочете дубъла на Черно море.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).