Акалски си тръгна от "Тича“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 04.08.2014
1111
Вратарят Кирил Акалски разтрогна договора си с Черно море по взаимно съгласие. Той ще премине в друг наш професионален клуб, след като от Локо (Пд) го отрязаха. Както е известно, стражът извади рамо в началото на първия лагер на "моряците" в Банско и от 19 юни се възстановяваше. До 10 дни той ще е готов за игра.

Разбра се още, че левият бек на Черно море Михаил Венков стана татко за първи път, след като неговата половинка Христина му роди дъщеря. Щастливите родители кръстиха малката принцеса Михаела и изразиха своята благодарност на екипа на д-р Бейлерян в Майчин дом. След като целуна двете си скъпи дами, Мишо се качи в автобуса и замина с отбора за Пловдив, където снощи игра срещу Ботев.

Освен Мишо в събота в съблекалнята почерпи и Красимир Николов. Повод беше неговият 48-и рожден ден и 10 години, откакто е пресаташе на клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).