Черно море глобява Бакари за протести

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 05.08.2014
792
Старши треньорът на Черно море Александър Станков ще санкционира нападателя Бакари, който си изкара жълт картон само за осем минути игра, съобщава "Меридиан мач". За миналата година Бакари беше инкасирал 13 предупреждения, което му костваше много мачове наказание. 

"Бакари ще си понесе санкцията по вътрешен правилник. А иначе получи жълт картон за това, че бурно протестира за обърнат тъч. Виждате, че гори в играта, но не може така с лека ръка да се трупат картони", завърши Станков. 

Наставникът бе изключително разочарован от загубата от Ботев. "Играхме слабо, особено през второто полувреме. Това е основната причина за загубата. Втората причина е съдийството на главния арбитър Ангел Ангелов. Той на много пъти ни ощети с обратни фаулове, несъществуващи решения, а най-фрапантното беше и неотсъдената дузпа срещу Миро Манолов", каза за "Меридиан Мач" Александър Станков

Фаулираният нападател на Черно море Манолов разясни ситуацията около претенцията на варненци за 11-метров наказателен удар. "Аз бутнах топката и усетих удар в бедрото си, който ме извади извън равновесие. Според мен това е 100%-ова нарисувана дузпа", коментира Манолов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).