Запушват устите на "Тича“ с яки глоби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:33 / 08.08.2014
704
Всеки футболист на Черно море, който си заработи картон за реплика към съдия или съперник, ще плаща солена глоба. Първият, който си бръкна в джоба, е Бакари. Нападателят бе декориран в жълто в края на мача с Ботев, тъй като потърси обяснение от рефера.

"Бакари си понесе санкцията, така ще бъде и с всеки друг, който получи картон за обиждане или реплика. В това отношение няма да правя компромиси. Санкциите са фиксирани от мен във вътрешния правилник и футболистите са запознати с тях. На терена те трябва да си държат устите затворени и да ги интересува само играта. Ако картонът е за нарушение в игрова ситуация, ще го приема", заяви Сашо Станков.

Специалистът призна, че няма кадрови проблеми и има голям избор за определяне на групата за мача с Марек. В нея се очаква за първи път през новото първенство да попадне Димо Атанасов. Левият външен халф е възстановен от контузията и записа първи игрови минути при успеха на дубъла над Ботев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).