Черно море залага на агресията в Ловеч

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:42 / 14.08.2014
632
Коренно различен Черно море в утрешното гоставуне на Литекс очаква Сашо Станков. Запитан от репортер на "Народно дело" кои грешки и слабости от мача с Марек не иска да повтарят в Ловеч и другите мачове, специалистът каза: "Срещу дупничани ни липсваше агресия и не печелехме единоборствата. Когато това стане, става трудно, защото не сме отбор, който умее да владее трайно топката и да създава много голови положения. Все пак при цялата тази слаба наша игра срещу Марек, след почивката имахме три стопроцентови ситуации за гол. В Ловеч искам да сме агресивни, да печелим единоборствата и да правим това, за което тренираме. Излизаме срещу един добър отбор, но мисля, че не е невъзможно да вземем точки. Целта е да постигнем позитивен резултат, който да обърне климата в тима, да насърчи футболистите и да им вдъхне самочувствие за следващите срещи".

Разбра се още, че тази седмицата заради болки е нарушен тренировъчният ритъм на Стенио дос Сантос, Тодор Паланков, Симеон Райков и Мирослав Манолов, но състоянието им се предава и се очаква четиримата да играят в Ловеч.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).