Черно море без успех в Ловеч над 11 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 15.08.2014
678
Черно море гостува днес на един от най-неудобните си съперници - Литекс. "Моряците" имат само един успех в Ловеч и той датира отпреди повече от 11 години. На 9 април 2003-а варненци бият с 2:0 край Покрития мост. Точни са Емил Тодоров (41) и Слави Жеков (89). Оттогава обаче те са капо - 9 загуби и 3 равенства. Само в пет от въпросните 12 мача са паднали над 2,5 гола.

Последният сблъсък между двата тима в Ловеч завърши 0:0 - на 13 март тази година. След двубоя, който бе част от плейофите столът на тогавашния треньор Златомир Загорчич се разклати и малко по-късно той бе освободен.

Треньорът на "моряците" Сашо Станков има само един кадрови проблем - липсата на Бакари. На негово място в групата бе включен младият нападател Живко Петков. Той бе привлечен през лятото от Нефтохимик, но все още очаква официалния си дебют със зелено-бялата фланелка. Това е единствената промяна в групата на Черно море в сравнение със злополучния мач с Марек. Макар съставът да е същият, Станков обеща, че подобно представяне повече няма да се повтори и отборът ще изглежда по коренно различен начин в Ловеч.

Старши треньорът на оранжевите Красимир Балъков няма кадрови проблеми и ще може да заложи на най-доброто, с което разполага. Освен феновете на Литекс обявиха, че твърдо стоят зад него и го подкрепят напълно. "Ние винаги сме подкрепяли своя отбор и всеки който работи за неговото благо, защото времето за нас не се измерва в победи и загуби. Ние не живеем в миналото и не се бием в гърдите с отминали успехи. Ние искаме да виждаме днес как нашият Литекс се бори до край и никога не се предава. Сигурни сме, че Красимир Балъков добре осъзнава това и не се съмняваме в желанието му за победа и успехи!", гласеше част от декларацията на "оранжевите" привърженици.

Вероятни състави:

Литекс: Винисиус, Ст. Попов, Ил. Мланов, Божиков, Недялков, П. Златинов, Ал. Цветков, Асприля, Косоко, Ваюши, Джордан

Черно море: Китанов, Александров, Котев, Ж. Атанасов, Венков, Стенио, Паланков, Райков, Божилов, Коконов, Манолов



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).