Феновете на Черно море против Сашо Станков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:35 / 17.08.2014
860
Шефът на фенклуба на Черно море-Иван Михайлов нападна остро старши- треньора на тима Александър Станков. След пет изиграни кръга моряците са твърдо на последно място само с две точки и без победа.

"Загубата от Литекс беше очаквана. Даже можеше да ни бият и с 5:0. Със Сашо Станков няма какво друго да стане. Още с идването му беше ясно какво ни чака и че така ще се случи. Не виждам бъдеще за Черно море с него начело. Още през 2001 г., когато пак ни води и записахме 15 мача без победа, беше ясно, че не може. Той просто е прочетена книга. Един човек, като не може да надскочи себе си, няма как да му се получат нещата", категоричен бе Михайлов.

"Отборът има потенциал за повече. Това последно място е обидно за нас, феновете. Тимът е същият от миналата година, не е по-лош. Просто причината е Сашо Станков. Парите дори са същите, а да не говорим, че първенството е по-слабо от предния сезон. Играчите дори не го искат", добави началникът на фенклуба на варненци.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).