Стойчо Стоев поставил твърде високи изисквания да наследи поста на Станков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:00 / 18.08.2014
961
Един от първите ва­рианти, които шефо­вете на Черно море са се опитали да ангажи­рат като заместник на Александър Станков, е бил освободеният от Лудогорец Стойчо Стоев

При разгово­рите със специалиста обаче е станало ясно, че той вече има твър­де високи изисквания на фона на бюджета, който босовете отде­лят за издръжката на варненския клуб. 

След успешния си престой в Разград бившият любимец на публиката на Локо (Сф) вече търси по-амбициозни предизвикателства за про­дължаване на карие­рата си. 

Освен, че той претендира за по-високо месечно възнаграждение, условията, които поставя са свързани и със средс­твата, които могат да се отделят за селек­ция и целите, които трябва да преследва тимът. 

В момента, макар че са изминали само пет кръга, Черно море е въвлечен единствено в битката за оцеляване в реду­цираната "А" група.


Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).