Фара разучи Созопол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 20.08.2014
1237
Треньорът на Спартак 1918 Златко Янков е разучил в детайли съботния им съперник Созопол. 

"Гледах ги при загубата им у дома с 0:1 от Враца. Имат слабости, от които може да се възползваме, но все пак да не забравяме, че ние още нямаме отбор и изграден стил на игра. При всички случаи обаче ще се представим по-добре, отколкото при гостуването на Ботев", заяви за "Народно дело" Фара. 

Последният призна, че му трябват двама външни халфове, особено ляв, но няма свободни футболисти на тези постове, които биха приели условията, които им предлага варненският клуб. "Емануил Манев от Нефтохимик щеше да ни е полезен, но отиде в Чехия. Става все по-трудно да взема добри изпълнители, защото всички са си намерили отбори, а други пък искат заплати, които на този етап Спартак не може да им осигури", допълни Янков. 

Той смята, че дошлият Огнян Стефанов може да играе заедно в атака със Станимир Димитров, който записа дебют във Враца. "В зависимост от съперника и стратегията ни за даден мач, единият е възможно да бъде на върха на атаката, а другият - зад него. Стефанов е с визитка, играл е и в чужбина, а Димитров е бърз нападател и ще ни е полезен", каза още Янков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).