Черно море отпрати грузинец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:24 / 20.08.2014
986
Тренировка на стадион "Младост" (с цел да се пази тревното покритие на "Тича") направиха в сряда футболистите на "Черно море".

Всички се подготвят на пълни обороти под зоркото око на Никола Спасов, като единствено трайно контузеният Бакари не е в групата. Той ще бъде опериран следващата седмица. Миро Манолов пък тренира на облекчен режим. 

Детско-юношеската школа получи поредно признание - четирима "моряци" са повикани при 19-годишните национали от треньора Мето Деянов. Това са Мартин Костадинов, Александър Попов, Кристиян Пешков и Илиян Неделчев. "Лъвчетата" имат мачове срещу Албания и Македония този и следващия месец.

Иначе от "Тича" освободиха грузински нападател, дошъл се да се пробва в легендарния варненски тим. Селекцията на "Черно море" обаче е отворен процес и се чакат още футболисти за проби. Отборът има силна нужда от подкрепа в домакинството си срещу "Локо" (Пд) в събота от 18 ч., което е орисано да сложи край на серията от 5 мача без победа и само с 2 вкарани гола.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).