Плувци и тенисист са №1 на Варна за месец юли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:49 / 22.08.2014
337
Представители на плуването и тениса обраха наградите в традиционната анкета за спортист на Варна за месец юли.

За №1 в индивидуалната класация журналистите определиха Пьотр Несторов, който стана световен шампион по тенис за деца до 11 г. на турнир във Франция. Той спечели и четирите си двубоя и заслужено триумфира като №1 в надпреварата. За таланта на Черно море-Елит с треньор Кристиян Илиев гласуваха 8 журналисти, а по един вот отиде за гимнастика Христо Маринов и плувкинята Джорджия Кадоглу. Несторов призна, че негов идол в спорта е Новак Джокович, като е привърженик и на Григор Димитров.

За отбор №1 на юли бе определен ПСК Черно море. Плувците на клуба спечелиха общо 23 медала, от тях 10 златни, 6 сребърни и 7 бронзови от държавното първенство за юноши и девойки старша възраст в София. Освен това те станаха трети в комплексното класиране. Спечелиха още 14 медала (мъже и жени) - 2 златни, 6 сребърни и 6 бронзови, на държавното лично-отборно в столицата.

Плувкинята на Астери Джорджия Кадоглу пък стана първа в анкетата за №1 на Спортното училище във Варна за месец юли, като спечели и онлайн анкетата с 81,4 % от гласовете.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).