Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море тръгна ударно при Никола Спасов
Автор: Екип Varna24.bg 19:53 / 23.08.2014Коментари (111)1326
Симеон Райков бе героят на "Тича". Юношата на Локомотив се отчете с 2 гола и асистенция за Черно море.
Черно море победи Локо Пд с лекота с 3:0 в мач от 6-ия кръг на "А" група. По този начин новият мениджър на "моряците" Никола Спасов направи отличен дебют. Успехът на тима му можеше да бъде и още по-голям, но нападателите на варненци пропуснаха още няколко отлични възможности пред вратата на Йордан Господинов.

"Моряците" започнаха срещата със силен домакински натиск и още в 10-ата минута Даниел Георгиев бе много близо до откриването на резултата. Бившият играч на "смърфовете" обаче стреля неточно от границата на наказателното поле. Пет минути по-късно Кирил Котев стреля с глава след ъглов удар, но Здравко Илиев успя да изчисти пред голлинията.

В ответната атака пловдивчани създадоха първата опасна атака, но Александър Якимов не успя да нанесе точен изстрел.

Натискът на Черно море се усили в края на първата част и 2 минути преди края защитата на Локомотив се пропука. Симеон Райков от корнер сложи топкана на главата на Георги Божилов и нападателя неспасяемо с глава матира Господинов - 1:0.

Домакините продължиха да са по-активни през втората част и настойчивостта им даде резултат в 56-ата минута. Михаил Венков комбинира с Димо Атанасов и центрира в наказателното поле, където Райков овладя и с премерен изстрел вкара втория гол.

Последният фиксира и крайният резултат минути по късно. Юношата на Локомотив се разписа от пряк свободен удар, този път кълбото тупна коварно пред вратаря и се оплете в мрежата за 3:0.

Така Черно море успя да прекъсне черната си серия. Победата за тях бе първа от началото на сезона. С тези 3 точки варненци се отлепиха от дъното и се изкачиха на 11-ото място с 5 точки. Локомотив е 9-ти с 6 пункта.

Черно море - Локо 3:0
1:0 Божилов 43'
2:0 Райков 56'
3:0 Райков 63'

Черно море: 33 Георги Китанов, 30.Димо Атанасов (77' 17.Иван Коконов), 4.Михаил Венков, 6.Кирил Котев, 91.Живко Атанасов, 25.Сашо Александров, 3.Даниел Георгиев (29' Стенио), 84.Тодор Паланков, 13.Симеон Райков, 14.Георги Божилов (70' 7.Бекир Р асим), 11.Живко Петков

Локо: 12.Йордан Господинов, 4.Венелин Филипов, 20.Деян Молдованов, 15.Ангел Грънчов, 17.Богомил Дяков, 2.Ивайло Димитров, 3.Здравко Илиев (54' 6.Благой Наков), 19.Ванчо Траянов, 14.Станислав Маламов, 10.Александър Якимов (69' 21.Бирсент Карагерен), 16.Мартин Камбуров (82' 7.Бранимир Костадинов)


Още по темата: общо новини по темата: 15
23.08.2014
23.08.2014
23.08.2014
23.08.2014
22.08.2014
22.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
е потници как се чувствате като убийците на Локомотив?! Не само, че в отбора няма нищо "честно и прозрачно", не само че има съмнения за уговорени мачове, не само че нанесохте огромно срамно петно ПРОСЕЙКИ из целия град уж за Локомотив, ами сега превърнахте Локомотив в обект на подигравки за некадърност и посредственост. Отбора се е запътил към Б група и ако изпадне няма да може да излезе от там с десетилетия!! Разберете го това най-после!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
не ме интересува дали падаме или ставаме ....по важно е какво се прави и как ...сега нищо не се прави , няма никва идея от "новите" ръководители на отбора , те си чакат някви въображаеми избори и някои да се смели да даде някои лев ....смях . Къде е ИДЕЯТА ....НЯМА ТАКАВА ...5 мин слава - това е , интервюта , декларации и тъпотии...Така не се прави , ще го разберат и потници , и нежни , и "шефовете" ...колкото и да си навряли главите в г*за на сянка
+8
 
 
Е стига де, случва се. Ко толкова, важното е, че на Райкув и Божилув сърсата им са Лукумутив.
+11
 
 
АБСОЛЮТНО! МАНГАЛИТЕ СА ОСНОВНИЯ КОНКУРЕНТ НА МАРЕК И ХАСКОВО ЗА ИЗПАДАНЕ ОТ ,,А'' ГРУПА,АМА И ПО-ДОБРЕ.СТИГА СРАМ ЗА Пловдив!
+10
 
 
Вратата към Б група се отвори, преди мача с Лудогорец казах,че до пловдивското дерби няма да вземете точка, вие се смяхте. Би ви най-слабият отбор в А група,а сега идва ред на ЦСКА.След това отивате на Локо Сф, които видяхте вчера какво направиха с Лудогорец, приемате Берое за нова загуба и идвате на нас!!! Представяте ли си къде ще сте след 10 кръг,а потници? Некво измислено адвокатче, с 3 дела на месец Колев щял да ръководи отбор от А група! Като махнели Коко, щели да дойдат новите собственици, които не идвали заради Коко!!!Къде са?Така не става, превърнахте се в една боксова круша, но поне играете честно, е как няма да е честно като само падате??? Нали това искахте?
+8
 
 
пак ще има прекъсване на нашия мач .3-0 служебно си е по добре от погром.
+3
 
 
ДМ-СИ,ММ-СИ ХАЪДЕ МАХАЪТЕСЕ И НЕ НАТОВАРВАЪТЕ ХОРАТА,ИМИТАЦИИ СМЕСХНИ
+21
 
 
истината лъсна. Новото "ръководство" са едни жадни за слава аматьори и некадърници!! Но най-лошото тепърва престой. Скоро парите от ТВ права ще свършат, заплати ше спрет да се изплащат (ако са се изплащали въобще) и ще понат дори бойкотите... Футбол се пари в пари, а не с лъжи и тупане по гардите
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: