Тодор Марев: Левски е в криза, можем да ги бием

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:57 / 27.08.2014
709
Легендата на Черно море Тодор Марев вярва, че родният му тим може да си тръгне с точки от гостуването на Левски. "Очевидно е, че Левски е в криза. Който и треньор да дойде там в момента, няма как да вдигне отбора. От това е възможно да се възползва Черно море и няма да се изненадам, ако вземем една или три точки в петък", заяви за "Народно дело" рекордьорът по изиграни мачове за "моряците".

Според Марев при успеха с 3:0 над Локо (Пд) е имало добри наченки в играта на Черно море. "Дано Никола Спасов бързо съумее да наложи своите виждания, да се подобри синхронът между отделните звена и тимът да се развива по възходяща линия", допълни Марев. Последният не прие решението на Дисциплинарната комисия на БФС двубоят Левски - Черно море да се играе без публика заради непристойните прояви на "сините" ултраси в Ловеч.

"Да няма фенове по трибуните, е лошо за футбола ни. Мачовете не се правят заради 20 футболисти и четирима треньори и за да ги пишат после в медиите. Мачовете без публика вредят на футбола. По-правилно в подобни случаи е срещата да се проведе на неутрален терен. Така щеше да се гледа от привърженици и на двата отбора и футболната тръпка нямаше да се отнеме", завърши Марев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).