Национали спечели турнир по плажно ръгби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:12 / 01.09.2014
356
Отбор Национали спечели осмото издание на турнира по плажно ръгби за "Купа Варна 2014", който се проведе на южния плаж. Проявата, в която участваха осем тима, премина при изрядна организация от страна на РК Варна и общината. На финала Национали биха Пристанище Варна с 25:15. За победителите играха националите от РК Варна Радослав Дамянов и Мануел Поповски, както и техните съотборници в клуба Денислав Христов и Явор Георгиев. Пристанище, за който блестяха главният съдия на двубоите Пламен Киров и французинът Жан Батист, даде достоен отпор, на накрая не издържа. Победените обаче се утешиха с индивидуалната награда за най-добър състезател на турнира, която бе присъдена на Батист. Първите три в крайното класиране пък получиха купа и медали.

"Това бе най-трудният турнир, тъй като бе организиран едва 5 дни преди мачовете. Важното е обаче, че спазихме традицията. Постарахме се да стане шоу и да популяризираме нашия спорт. Включих по един-двама плажуващи в отборите, а две детски формации на клуба ни - набор 1999, 2000 и 2001, изиграха два демонстративни мача и получиха много овации. Като цяло поднесохме приятни емоции на тези, които бяха на плажа в края на летния сезон", заяви за "Народно дело" Пламен Киров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).