Полски футболист пристигна в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:17 / 02.09.2014
1122
Полският халф Марчин Буркхардт пристигна на проби в "Черно море". Националът в "дружина полска" има 10 мача за страната си и 1 гол. Той е на 30 г. Играл е в местните "Амика", "Легия", "Ягелония", в шведския "Норкьопинг", украинския "Металист" (Харков), а за последно полузащитникът беше част от "Симург" (Азербайджан).

Буркхардт има няколко дни, за да впечатли треньорското ръководство на "Черно море" начело с наставника Никола Спасов. Той ще бъде тестван в учебна игра на легендарния варненски тим в събота.

Вратарят Илко Пиргов официално оформи договора си с тима от "Тича". Той и босовете на клуба уточниха последни подробности около завръщането на стража.

"Щастлив съм, че отново ще играя в "Черно море" - коментира специално за Медийна група "Черно море" Пиргов. - Ще дам всичко от себе си, за да помогна на отбора в тази тежка ситуация. Много разчитам на феновете да ме подкрепят. Следващата среща на тима е срещу ЦСКА - друг мой любим тим. Но няма как, ще играя на максимума на своите възможности, за да вземем трите точки във Варна".

Междувременно Дани Георгиев беше опериран успешно. Хирургическата интервенция се проведе в клиниката на д-р Христо Мазнейков в столицата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).