Гришо: Яд ме е, но трябва да продължа напред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:38 / 03.09.2014
495
Григор Димитров бе откровен и призна, че е изиграл посредствен мач срещу Гаел Монфис. Така след поражение 0:3 сета българинът отпадна в осминафиналите на Откритото първенство на САЩ.

"Това бе много слаб мач за мен. Дори не бях близо до нивото, което исках. А имах прекрасната възможност да изляза на централния корт и да покажа какво мога," откровен бе българинът.

"Всичко днес се разви по най-лошия начин. Разбира се, трябва да отдам заслуженото на Гаел, който изигра много добър мач. Непредизвиканите ми грешки ми струваха скъпо. Водех 6:3 точки в тайбрека и всичко бе в моя полза. След това изборът ми на удари не бе правилен. Не се възползвах както трябва," допълни той.

Гришо се надява до края на сезона сериозно да вдигне нивото си и отново да намери най-добрия си тенис.

"Това е най-успешната ми година, но дори не съм близо до това да съм доволен от постигнатото. Не ме задоволява, че знам колко много повече мога да постигна. И днес бе доказателство за това. Не мога да скрия разочарованието си. Трябва да приема случилото се и да продължа напред. Пет турнира остават до края на сезона. Ще дам всичко от себе си," заяви Димитров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).