Георги Илиев титуляр срещу азерите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:39 / 09.09.2014
1125
Бившият капитан на Черно море Георги Илиев ще излезе титуляр за България в първата ни евроквалификация днес от 19 ч. в Баку. Жоро ще играе като разиграващ халф пред Светослав Дяков и Владимир Гаджев.

Оптимисти, че нашите ще тръгнат с три точки, са двама от тримата варненски футболисти, играли на световното първенство.

"Всеки първи мач е труден, особено срещу отбор от по-нова държава, който иска да се доказва и е домакин. Вярвам, че няма да изгубим, а класата трябва да ни помогне да спечелим", заяви за "Народно дело" Божил Колев.

Божил Колев разкри и любопитна случка от терена с настоящия селекционер на азерите Берти Фогтс. "С ЦСКА бяхме на турнир в Палма де Майорка и срещнахме Борусия (Мьонхенгладбах). Немците бяха сила, с Фогтс, Гюнтер Нетцер и Юп Хайкенс в състава. Поведоха ни с 1:0, но по-късно Фогтс ме спъна за дузпа. Вратарят им обаче спаси удара ми от бялата точка. После Пената изравни и при дузпите ги бихме. Накрая вдигнахме огромната купа", върна се назад във времето Божил.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).