Прокобата на "Тича" за ЦСКА продължи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:57 / 13.09.2014
851
Черно море и ЦСКА завършиха 1:1 в един от най-интересните мачове от 8-ия кръг на "А" група, игран на стадион "Тича" във Варна. "Моряците" създадоха повече опасни положения и трябва повече да съжаляват за изпуснатите 3 точки.

През първата част "моряците" бяха по-добрият отбор и напълно надиграха "армейците",но получи гол, който не бе плод на отборна игра, а на индивидуалните качества на Фелипе. Бразилецът не остави шанс на стража на Черно море Георги Китанов, след като изстреля истинска бомба от 22-23 метра.

В 21-ата минута Тончи Кукоч игра с ръка в собственото си наказателно поле, но реферът не отсъди дузпа. В следващата минута Стенио излезе сам срещу вратаря и го прехвърли, но Маркиньос се намеси в последния моменти и предотврати сигурен гол.

До края на първата част домакините не спираха да редуват атака след атака, като Симеон Райков бе най-близо до гол, но Дивиш успя да парира удара на бившия играч на Левски.

ЦСКА не успя да удържи натиска на варненци през второто полувреме и отбраната на гостите се пропука в края на двубоя. Това се случи след нелепа грешка на стража на "червените", който не успя да изчисти една елементарна топка, а от това се възползва резервата Живко Петков и останал на празна врата опъна мрежата за крайното 1:1.

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1:1
0:1 Фелипе 32
1:1 Петков 85



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).