Монтана победи Спартак с 3:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:55 / 14.09.2014
1026
Лидерът Монтана записа петата си победа за сезона след класически успех с 3:0 над аутсайдера Спартак Варна. Без да се напъват много, момчетата на Ферарио Спасов взеха очаквано трите точки, като изпуснаха да вкарат поне още толкова голове.

Срещата започна с домакински натиск, но първата по-опасна ситуация пред вратата на соколите бе създадена чак 8 17-ата минута, когато Лазаров стреля от фаул, но вратарят Ивайло Крушарски изби. 

В 26-ата минута отново Електричката си нагоди топката на по-удобния ляв крак, но отново стражът на гостите излезе победител. При третия си опит обаче 38-годишният футболист откри резултата от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Роналд Донев. Малко след това отново Лазаров можеше да покачи, но изпрати топката в напречната греда. 

Второто полувреме започна с бърз гол за Монтана. Това се случи в 52-ата минута, когато Ерик Почански бе изведен в наказателното поле на гостите и стреля силно, но вратарят изби в корнер. Последва заучено изпълнение, при което Владимир Мичев центрира прецизно и централният защитник на монтанци Асен Георгиев вкара с глава втория си гол за сезона за 2:0. 

След няколко пропуска пред вратата на Крушарски Здравко Лазаров оформи крайния резултат. В 83-ата минута Раиф Мурадов центрира отляво на далечната греда, там Сергей Георгиев свали елегантно на Лазаров и ветеранът не сгреши.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).