Ръгбистите на Варна тръгнаха с две загуби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 15.09.2014
350
Ръгбистите на Варна тръгнаха с две загуби в новото държавно първенство за мъже. Те паднаха два пъти от шампиона Валяците (Перник) с 11:34 (6:15) и 0:26 (0:7) в срещите през уикенда на стадион "Спартак". Вторият мач, който трябваше да се проведе в Перник през октомври, също се състоя във Варна след договорка между двата тима.

В първия двубой за домакините два наказателни удара вкара Светлин Савов, а едно есе - Стефан Пенчев. Неприятно е, че двама основни състезатели на варненския тим напуснаха с тежки контузии. Никола Петров бе ударен още в първата минута в коляното, а капитанът Радослав Дамянов излезе заради мускулно разтежение.

"Съжалявам най-много за травмите, тъй като след седмица имаме важно домакинство с Локомотив (Сф), което трябва да вземем. Не съм доволен от рефера Явор Драгнев, защото допусна груба игра. Той бе наш състезател, сега е в Перник, но не играе заради контузия. Реши да ни спести разходи за съдийски такси, но пък в замяна свири зле.

Иначе 10 минути преди края губехме само с 11:22, но не издържахме. Във втория мач знаех, че нямаме шанс, особено след двете контузии на Никола и Радослав в събота. Затова пуснах и шестима юноши", заяви за "Народно дело" наставникът на варненския тим Пламен Киров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).