Дубълът на "Морето" потопи ЦСКА в столицата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:18 / 16.09.2014
996
Уникална победа на изкуствения терен в Царско село постигна дублиращият тим на "Черно море" срещу ЦСКА. Мачът от VІІІ кръг на Младежката ни футболна група завърши при резултат 1:0 за варненци. 

Дербито се игра при непрекъснат проливен дъжд, но лошите условия и терен само затвърдиха впечатлението, че "моряците" са по-класният тим, защото домакините се бяха подсилили с "кадри" от мъжката формация.

Специално за Медийна група "Черно море" Тодор Каменов - единият от наставниците на тази формация заяви, че "армейците" са ударили греда преди почивката, но пък и неговите момчета са имали шанс да поведат в резултата. През второто полувреме битката е продължила, но в 78-ата минута Илиян Неделчев засече с глава центриране на Александър Попов и "обиди" съставът на ЦСКА.

"Черно море U21": Илиян Николов, Николай Дамянов, Георги Гушлев, Александър Йовчев, Стефан Иванов, Александър Попов, Емил Илиев, Мартин Костадинов, Николай Минков (80 - Димитър Балчев), Карен Мадоян (80 - Александър Михайлов), Илиян Неделчев (88 - Ангел Стоянов).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).