Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Славия излиза днес за задължителна победа срещу Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 19.09.2014Коментари (0)880
© Bulphoto
"Белите" нямат друга алтернатива освен трите точки, ако искат да се отлепят от дъното на класирането. Въпреки добрия старт и високите амбиции, които тимът си постави преди началото на сезона, петте поредни загуби разбиха на пух и прах мечтите на "Овча купел" за място в първата шестица.

Новият треньор на Славия Иван Колев е запретнал сериозно ръкави, за да извади тима от летаргично състояние, в което е изпаднал. Вчера той даде зелена светлина за привличането на халфа Костадин Дяков. За последно 29-годишният играч носеше екипа на Ботев (Пд), но вчера сложи подписа си под договор за една година с "белите". Късно снощи Дяков трябваше да бъде картотекиран в БФС и да бъде на разположение на Иван Колев за днешното домакинство на Черно море. От него ще се очаква да запълни дупката в средата на халфовата линия заради контузията на опитния Станислав Генчев. Освен халфа в лазарета на Славия са още вратарят Георги Петков, централният защитник Стефан Велев и крилото Карлос Фонсека. Очаква

се Иван Колев да заложи на схема 4-4-2. На върха на атаката ще си партнират Мишел Платини и Радослав Василев, а по крилата ще нападат Манзоро и Да Силва.

Отборът на Черно море обаче със сигурност няма да излезе като обречен на стадиона в столичния квартал "Овча купел". Вчера тимът от Варна тренира на базата си, а в ранния следобед замина с група от 18 играчи за София.

От състава на Черно море закономерно отпаднаха невъзстановените от операции Даниел Георгиев и Бакараи, както и халфът Тодор Паланков, който е с разтежение от мача с ЦСКА. За столицата обаче замина централният защитник Живко Атанасов, който пропусна двубоя с "армейците" заради червения картон, който си изкара срещу Левски на "Герена".

Треньорът на Черно море Никола Спасов отново ще заложи на схема 4-3-3. Функциите на опорни полузащитници ще изпълняват Стенио дос Сантос и Марчин Буркхардт, а пред тях ще е Георги Божилов. Отдясно ще атакува Иван Коконов, а отляво защитата на Славия ще тормози Симеон Райков. Въпреки яловата си игра срещу ЦСКА, на върха на варненската атака отново ще действа Мирослав Манолов.

В предишния кръг Славия падна с 0:2 при гостуването си на Левски на Герена. Черно море пък завърши наравно 1:1 с ЦСКА на "Тича".


Още по темата: общо новини по темата: 13
19.09.2014
19.09.2014
19.09.2014
19.09.2014
19.09.2014
18.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: