Спартаклии ще чупят каръка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 03.10.2014
1383
Да вкарат повече от един гол срещу Пирин (Разлог) и да счупят каръка, искат футболистите на Спартак 1918 днес. Срещата е от 16 ч. на стадион "Спартак", като до момента домакините са последни без спечелена точка и само с два реализирани гола.

"Във футбола един гол не е достатъчен, защото можеш винаги да сбъркаш отзад и да ти изравнят. Видяхте, че в предните две домакинства вкарахме по веднъж, но това не бе достатъчно поне за точка. Срещу Разлог ще се стремим да атакуваме, да реализираме голове и да сме стабилни в защита. Време е да счупим най-после каръка", заяви за "Народно дело" Златко Янков. Последният е обнадежден, тъй като през седмицата в тима е имало настроение и се надява то да се пренесе на терена и да покажат подобрена игра.

Съставът
Крушарски, Маринчев, Тодоров, Донев, Събков, Илиев, Яначков, Радулович, Чипев, Пл. Иванов, Стефанов (Ф. Димитров, Йонев, Орлинов, Малчев, Ст. Димитров, Евт. Димитров, Русев)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).