България ще търси другото си лице в Осло

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:48 / 13.10.2014
1017
България довечера гостува на Норвегия в Осло в решителна за двата отбора квалификация по пътя към Евро 2016 във Франция. Двубоят е много важен за тимовете, тъй като се явяват преки конкуренти за 3-то място, което дава право на бараж.

Селекционерът на "лъвовете" Любослав Пенев заяви, че ще направи промени в титулярния си състав от загубата с 0:1 от Хърватия. Специалистът остана крайно разочарован от изявите на част от лидерите срещу "шахматистите" и ги порица. Очаква се Андрей Гълъбинов да замени Илиян Мицански на върха на атаката, а Александър Тонев да смени Петър Занев. Това означава, че Станислав Манолев ще започне като десен защитник, а Йордан Милиев ще бъде преместен отляво на отбраната. В центъра на защитата Пенев отново ще заложи на Николай Бодуров и Апостол Попов, въпреки неубедителните мачове на футболиста на ЦСКА срещу Азербайджан и Хърватия. В средата на терена ще действа триото Владимир Гаджев - Светослав Дяков - Георги Миланов, а Ивелин Попов ще стартира като ляво крило.

Вероятни състави:

Норвегия: Ниланд, Елабделауи, Форен, Нордвайт, Линес, Йохансен, Тетей, Скелбред, Дели, Елюнуси, Кинг
Селекционер: Пер-Матиас Хьогмо

България: Вл. Стоянов, Манолев, Бодуров, Ап. Попов, Й. Минев, Дяков, Гаджев, Миланов, Попов, Тонев, Гълъбинов
Селекционер: Любослав Пенев

Начало: 21:45 ч.
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)
Стадион: "Улевал", Осло



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).