“Берое" и “морето" въртят реми при младежите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:57 / 21.10.2014
936
В мач от 12-ия кръг от първенството на дублиращите отбори "Берое" и "Черно море" завършиха 1:1 в Града на липите. Домакините се бяха подсилили с 5-има от представителния тим, но това не попречи на варненци да поведат в резултата на стадион "Локомотив". Стори го Мартин Костадинов, който още в 4-ата минута прати след находчива намеса топката в мрежата. Заралии обаче изравниха в 9-ата минута от положение, остявящо много съмнения за засада.

През оставащото време двата тима се дебеха, на терена преобладавеше битката, но за пропуските трябва да съжаляват основно "моряците". Един от наставниците на тази възраст на "Черно море" - Тодор Каменов заяви, че се е получил здрав мач на равностойни отбори, в който с оглед показаното на терена се стигнало до логичен резултат. Ремито направи варненци 4-ти, а в следващия кръг (на 27 октомври) те приемат "Лудогорец".

"Черно море U21": Християн Христов (к), Никола Дамянов, Георги Гушлев, Александър Йовчев (61 - Ангел Стоянов), Стефан Иванов, Мартин Костадинов (84 - Александър Михайлов), Карен Мадоян (61 - Александър Попов), Емил Илиев, Николай Минков, Кристиян Пешков, Илиян Неделчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).