Черно море поднови тренировки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:01 / 21.10.2014
705
Встъпителна тренировка проведоха футболистите на "Черно море". Наставникът Никола Спасов разчиташе в заниманието и на Стефан Станчев, който възобнови занимания, но все още не може да се включи на пълни обороти и при максимало натоварване. Програмата му обаче е разчетена така, че той да е готов за гостуването на "Лудогорец" в Разград в събота от 19 ч. Мачът е от 13-и кръг на А футболната ни група.

Аут от дербито са оперираните Георги Китанов, Бакари и Дани Георгиев. Не е ясно дали Слави Сталев ще попадне в групата. Рамото му е обездвижено и на този етап шансът да излезе срещу шампионите изглежда минимален. Георги Божилов продължава с физиотерапевтичните процедури.

От щаба на "Тича" уточниха във връзка с искането на "Лудогорец" за изместване на двубоя с 24 ч. (за неделя от 19 ч.), че са имали желание да проявят разбиране към натоварената програма на евробоеца ни. Този вариант обаче води до 2 мача за по-малко от 48 ч. за "моряците", тъй като по неизвестни причини от БФС определиха 1/8-финалът за "Купа България" срещу "Славия" да се проведе във вторник от 14,30 ч. на "Тича".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).