Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Футболни легенди и VIP варненци очакват "моряците“ да измъчат шампиона
Автор: Екип Varna24.bg 11:35 / 24.10.2014Коментари (0)4215
© "Народно дело"
Футболните легенди Божил Колев и Иван Василев, както и елитни варненци очакват Черно море да окаже сериозна съпротива на Лудогорец утре. Предстоящият мач бе обсъден подобаващо по време на изискания коктейл, с който бе отбелязана 15-годишнината на варненския кръг "Монтерей" в корабчето "Али Баба" на южния плаж.

"Шампионите могат и да ни бият, но няма да се дадем без бой. Ако имаме късмет, е възможно и да ги изненадаме, защото тимът ни е във възход", коментираха Колев и Василев, както и потомственият черноморец проф. д-р Ара Капрелян. До тях игуменът на манастира в курорта Свети свети Константин и Елена отец Стоян прогнозира, че любимият му ЦСКА ще бие за шести път поред Левски във вечното дерби, а шефът на фенклуб "Арсенал" във Варна д-р Стоил Пеев изрази убеденост, че "топчиите" ще сложат край на неудачите в Премиершип срещу Бърнли. Стоматологът ще изгледа на живо двубоя в Лондон в събота.

Събитието уважиха също командвалият 18 години ВМС адмирал на флота Васил Янакиев, бившият ни военен аташе в САЩ контраадмирал Иван Йорданов, ексначалникът на Генералния щаб на армията адмирал Петър Петров, екскметът Богдан Караденчев, бившият районен кмет и о.з. Пламен Градинаров, окръжният съдия от 70-те и 80-те години Петър Йорданов, проф. Павел Павлов, общинският съветник Аврам Тодоров и бизнесменът Марин Маринов.

В разгара на купона прф. д-р Капрелян прочете поздравителен есемес от софийския "Монтерей", изпратен от Любен Гоцев и Виктор Вълков, а на всички присъстващи бяха връчени специални статуетки със Златната Нике с надпис на имената им и годишнината на "Монтерей". Същите статуетки ще получат и другите членове на кръга - бившият първи във Варна Димитър Попов, генерал Велико Станков и шефът на "Обреди" Любчо Любчев. Тримата пропуснаха тържеството заради лични ангажименти.


Още по темата: общо новини по темата: 14
26.10.2014
26.10.2014
26.10.2014
25.10.2014
25.10.2014
24.10.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: