Футболни легенди и VIP варненци очакват "моряците“ да измъчат шампиона

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:35 / 24.10.2014
4232
Футболните легенди Божил Колев и Иван Василев, както и елитни варненци очакват Черно море да окаже сериозна съпротива на Лудогорец утре. Предстоящият мач бе обсъден подобаващо по време на изискания коктейл, с който бе отбелязана 15-годишнината на варненския кръг "Монтерей" в корабчето "Али Баба" на южния плаж.

"Шампионите могат и да ни бият, но няма да се дадем без бой. Ако имаме късмет, е възможно и да ги изненадаме, защото тимът ни е във възход", коментираха Колев и Василев, както и потомственият черноморец проф. д-р Ара Капрелян. До тях игуменът на манастира в курорта Свети свети Константин и Елена отец Стоян прогнозира, че любимият му ЦСКА ще бие за шести път поред Левски във вечното дерби, а шефът на фенклуб "Арсенал" във Варна д-р Стоил Пеев изрази убеденост, че "топчиите" ще сложат край на неудачите в Премиершип срещу Бърнли. Стоматологът ще изгледа на живо двубоя в Лондон в събота.

Събитието уважиха също командвалият 18 години ВМС адмирал на флота Васил Янакиев, бившият ни военен аташе в САЩ контраадмирал Иван Йорданов, ексначалникът на Генералния щаб на армията адмирал Петър Петров, екскметът Богдан Караденчев, бившият районен кмет и о.з. Пламен Градинаров, окръжният съдия от 70-те и 80-те години Петър Йорданов, проф. Павел Павлов, общинският съветник Аврам Тодоров и бизнесменът Марин Маринов.

В разгара на купона прф. д-р Капрелян прочете поздравителен есемес от софийския "Монтерей", изпратен от Любен Гоцев и Виктор Вълков, а на всички присъстващи бяха връчени специални статуетки със Златната Нике с надпис на имената им и годишнината на "Монтерей". Същите статуетки ще получат и другите членове на кръга - бившият първи във Варна Димитър Попов, генерал Велико Станков и шефът на "Обреди" Любчо Любчев. Тримата пропуснаха тържеството заради лични ангажименти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).