Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Черно море попари Ботев след два бързи гола на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 16:33 / 02.11.2014Коментари (87)1157
Отборът на Ботев загуби визитата си на Черно море с 1:2 в среща от 14-ия кръг на "А" група. Победата на варненци дойде след голове на Матиа Курьор и Тодор Паланков. Почетното попадение на "канарчетата" вкара Мариян Огнянов.

Още след първия съдийски сигнал на Станислав Тодоров "моряците" се нанесоха в половината на гостуващия тим и започнаха да редът положение след положение пред вратата на Адам Стаховяк

Първото бе във 2-ата минута, когато Мирослав Манолов получи пас зад отбраната на "канарчетата" и стреля, но полския страж изби. 

Малко по-късно Тодор Паланков стреля силно от границата на наказателното поле, но Стаховяк отново се справи със ситуацията. 

Натискът на варненци даде резултат в в 21-ата минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле, отбраната на пловдивчани успя да избие топката, но тя попадна в Курьор, който от 20 метра я изпрати долния десен ъгъл на Адам Стяховяк.

Само 120 секунди по-късно Черно море удвои преднината си. След поредна атака за домакините Коконов стреля от въздуха, но топката рикошира и попадна в Тодор Паланков, който елегантно елиминира Адам Стаховяк и вкара в опразнената врата за 2:0.

В края на полувремето пловдивчани се опитаха да се върнат в срещата, но удари на Мариян Огнянов, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов не затрудниха Илко Пиргов

"Морето" пропусна да реши всичко в тази среща в 51-ата минута, когато Иван Коконов излезе очи в очи срещу Стаховяк, но стреля слабо и полския страж спаси.

Мариян Огнянов върна "канарчетата" в мача. Един от любимците на Велислав Вуцов се разписа от фаул в 63-ата минута.

Ботев потърси втори гол до края на срещата, но играчите в "жълто-черно" така и не успяха да вкарат. От своя страна пък домакините пропуснаха отлична възможност в 68-ата минута, когато Симеон Райков прехвърли с техничен удар Адам Стаховяк, но футболист на Ботев успя да изчисти от самата гол линия в корнер.

Така след този успех Черно море остави развръзката за топ 6. С победата възпитаниците на Никола Спасов вече имат актив от 18 точки и вече са на 3 от пловдивчани. 

Още по темата: общо новини по темата: 16
05.11.2014
05.11.2014
03.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
02.11.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тук се правят разни подмятания за базата в Коматево. Тя е публична общинска собственост. Тя не може да бъде предмет на сделка - продавана, ипотекирана, и т.н. Нейният статут е като на Централния площад, примерно. Тя може единствено да бъде отдавана под наем чрез концесия. Концесионер е фк Ботев, а не фирма на Цветан Василев, така че не може да се промени и концесионерът, дори да се разпродаде цялото имущество на Цветан Василев, ако се случи това. Ново лице може да придобие концесионни права върху базата единствено чрез Ботев, като мажоритарен собственик на Ботев.
+1
 
 
Не стреляте по Вили!Толкова си мойе Голямата глава!!!!!Само дето приказките му са големи!!!!!Мястото на "Ботев"е вав втората хестица!!!
на 03.11.2014 г.
+1
 
 
Вили е съвсем приличен треньор. Какво сте го награчили ? Какви толкова тактики различни може да измисли с тия футболисти ? Отборът показва това , което има като потенциал , като класа. С тия младоци даже и тази игра е добра. Аз лично не виждам нещо повече от 6-то място , ако го достигнем - берекет версин ! Вили има не лошо чувство за смени /за разлика от Кауня/ , налага техничен и комбинативен стил на игра , добър мотиватор е. За сегашният етап Вуцата е един напълно приличен треньор за нас и не виждам кой друг треньор /по нашия отънял джоб !!!/ би ни свършил по-добра работа с тая селекция... Хубси с безкрайните дефанзивни тактики и стил на ритане и ръгане ? Бездарният Балъков ? Алчният но свършил като треньор Херо ? Радукана ? ...Кой да вземе на мястото на Вили ? Че и да бъде ботевист по душа ... айде стига с фенските претенции. Да си поддържаме отбора , и да чакаме напредък на Колежа ! Това са най-важните ни задачи за момента.
-3
 
 
Сега като ви вземат базата в Коматево все ще сте гости и следователно сте сигурен изпадащ, за съжаление не този сезон, но идва краят на мъките ви-най- щастливи за последните 20 години бяхте като аматьори във В група.Там изискванията да мачкате се изпълниха.
0
 
 
Имам усещането, че на Вили са му дръпнали юздите от ръководството на клуба - Тервел Златев! Да бъдел малко по-мекичък и разбран с футболистите. Ако е вярно това, не е на добре! Успешните треньори винаги са диктатори като правило с играчите! Изключение са Иван Манолов и Иван Глухчев, но нали изключенията само потвърждават правилото. Призовавам ръководството в лицето на Тервел Златев да дадат пълна свобода на Вили и да не се опитват зад гърба му да правят политики с играчите! Дано да не съм прав! Но резултатите от гостуванията ни са показателни. Така само с успешни домакинства се превръщаме в здрав, но средняшки отбор.
+2
 
 
Защо така няма и няма психика при гостуванията този отбор не мога да намеря отговор. Не става дума само за сега. Треньорът естествено носи отговорността, но надали има треньор, който да дава указания на тима си да не играе за постигане на положителен резултат. Този ни проблем е откакто се помня. Дори най-силният ни отбор от 80-те години често се дънеше на чужд терен, а бяхме известни с кинжалните контраатаки. Сякаш някаква прокоба наистина тегне, защото се сменят поколения играчи и треньори откъде ли не и все си я караме така - вътре играем като аслани, вънка като ..... сещате се. Докато това не се промени, за съжаление, можем само да мечтаем за някакви по-сериозни успехи. Много показателно е, че когато Ботев става шампион през 1966/1967 г. шест от победите на отбора са постигнати на чужд терен, а заедно с тях са записани и шест равенства навън, което при тогавашното точкуване никак не е малко. Въпреки всичко обаче САМО БОТЕВ! Неуспехите не могат да угасят жълто-черната страст в нашите сърца!
-3
 
 
Овчи ай скачай пак на земята като прасе в калища ....смешник.Това е най-добрия вариант за ваш тренер -прост ,прост и много говорещ .
-2
 
 
Това са му възможностите на овчия,9-10 кръга на мускули,еуфория и изцепки,после вън от чадъра,така е било навсякъде,където е треньорствал!!!Не бива да се сърдим на момчетата,толкова си могат,не могат да се надскочат,а и аз лично не искам повече от тях,дето се вика за толкова пари толкова!!!
+4
 
 
NHB като ти гледам часа на коментарите /1ч 50 м, 6 ч 40 мин , 7 ч 34 мин/ та ти не спиш бе. Цяла нощ мислиш за Ботев. От тези дълги коментари разбирам, че питаш какво е направил Цветан Василев за нас. Ами най-модерната база в България, най-хубавия футболния терен в България на стадион "Христо Ботев", на 1/3 трибуни на стадиона, от трансфери осигурено финансиране за година и половина. И това ако е малко здраве му кажи. А ВИЕ КАКВО ИМАТЕ СЛЕД КОКО, МАРЕШКИ И ДРУГИТЕ БОГАТАШИ.
0
 
 
Като малки всички сме чели приказки за добрия владетел с лоши съветници. Владетелят винаги е бил почитан от народа, но вината за лошите поличби бива хвърляна върху обкръжението му, които действат по собствени адженди с неговото незнание. В реалния живот извън приказките незнанието на владетеля е просто един мит. Как може кривия, правилния, тервелчо, паРалийски и други подобни тюфлеци да си въртят далаверки без знанието на Банго!? Ами просто няма как, те изпълняват точни нареждания. Ама вие пак си вдигайте лозунгите де, не ви пречи!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: