Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Джудист на Десант с бронз на турнир в Скопие
Автор: Екип Varna24.bg 13:34 / 04.11.2014Коментари (0)1016
©
Спортен клуб Десант записа пореден успех на международния турнир по джудо "Миоки" в Скопие. Честта на клуба защитаваха Теодор Русев-младши при юношите и треньорът Ивайло Попов при мъжете. Теодор изигра 4 срещи и малко не му достигна да се класира трети, когато в решаващата схватка след равенство в редовното време загуби със златна точка.
При мъжете Ивайло Попов загуби полуфинала си от бъдещия шампион след 4 изиграни срещи и след победа в малкия финал се окичи с бронза. Това е нов успех за варненското джудо след двата сребърни медала, които спечели детско-юношеският отбор на клуба в средата на октомври на международния турнир "Янко Димов" в София. Именно Теодор Русев-младши бе единият медалист тогава. Следващото участие на клуба ще е на детския турнир в Сливен на 20 декември, където ръководството планира да заведе между 10 и 15 състезатели. 

"Възнамеряваме да възродим джудото във Варна. Срамота е голям град като нашия от години да не е представен на националната и международна джудо сцена", заяви играещият треньор Ивайло Попов. 

Председателят на клуба Николай Добруджански пък сподели: "Опитваме се да стартираме дългогодишен проект, който да донесе резултати през следващите няколко години, а не да работим ден за ден. В тази връзка сме в постоянно търсене на спонсори за детската група по джудо, за да обезпечим максимален брой участия. Добрите джудисти се изграждат с години и се нуждаят от голям брой съревнования. Нашето желание е клубът да успява да финансира участията на децата, а не да разчитаме на родителите, както е в болшинството други спортове, защото по този начин ще гарантираме непрекъснат състезателен процес дори когато родителите нямат възможност да отделят средства. В тази връзка сме благодарни на ОП "Спорт" - Варна, с управител г-н Николай Костадинов, които осигуряват добри тренировъчни условия в залата, тъй като групата ни постоянно се разраства, а не всички часове през деня са подходящи за занимания, имайки предвид, че работим с деца от 4-годишна възраст нагоре. В момента имаме около 25 записани деца, до края на годината прогнозираме да достигнат 40."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: