Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Феновете на Черно море и Спартак се обединиха
Автор: Екип Varna24.bg 09:48 / 05.11.2014Коментари (5)1818
©
Чудо невиждано се случва във Варна! Феновете на Черно море и Спартак се обединиха във "Фейсбук" по общата си болка - новия градски стадион. На него вече трябваше да се играят мачове, но вместо това на мястото на стадион "Варна" зее огромен развъдник на попови лъжички, пише "7 дни спорт".

Няколко групи в социалната мрежа събират членове с идеята да се преброят хората, на които им пука за построяването на читав стадион във Варна. В момента на двата, на които се играе професионален футбол в морската столица - "Тича" и "Спартак", са мека казано разнебитени и най-вероятно догодина няма да вземат лиценз.

Идеята на феновете е да направят групи от по десетина хиляди души, след което да организират подписка до кмета Иван Портних. Основният въпрос в нея е кога Варна ще има истински стадион? Вторият е искането на запалянковците да се разсекретят документите по сделката за стадион "Варна". Тя беше сключена по време на предишния градоначалник Кирил Йорданов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на luba
премахни филтъра

0
 
 
Само да ви кажа, че документите не са секретни. Пишете наизуст, без да знаете за какво става въпрос. Освен това фенове на футболни отбори няма как да направят стадион чрез групи във фейсбук. Стадион се прави с пари, с проекти и изисква време. Щом инвеститорът е налял толкова средства досега и в отбора, и в стадиона на Младост, и в този стадион, значи има намерение да го направи, но в условията на икономическа криза, е нормално плановете да се забавят.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: