Красимир Манолов: Мачът със Спартак е притеснителен за нас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 07.11.2014
1761
Треньорът на Раковски Красимир Манолов изключи варианта да подценят Спартак 1918 в утрешния мач във Варна. Въпреки че гостите дишат по-спокойно с 18 точки, а варненци още не са спечелили точка, Манолов смята, че ги очаква тежко гостуване с непредвидим изход.

"Този мач е притеснителен за нас. Разбрах, че домакините още таят надежди да се спасят и това е един от последните шансове за тях. Като прибавим и лошия терен, който ще обезличи техническото ни превъзходство, силите се изравняват. Очаквам двуостър мач, с битка, а не футболни достойнства", каза за "Народно дело" Манолов.

Той уточни, че спартаклии може и да нямат точка, но често са били близо до победата. "Прави ми впечатление, че няколко пъти изгубиха с по един гол, когато вече се виждаха победители. Така че ние нямаме право да ги подценяваме, нито пък смятам, че сме големият фаворит в двубоя. Наказаният Стефан Киков ще ни липсва, но се надявам отсъствието му да не отрази на представянето ни и резултата", допълни Манолов.

Последният изрази задоволство от характера на неговите играчи и отношението им към спортно-тренировъчния процес и мачовете. "Радвам се, че водя мъжки момчета, които се раздават максимално и се стремят да играят добър футбол. Това ме прави оптимист, че ще оцелеем във втория ешелон, каквато е и единствената ни цел", завърши Манолов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).