Черно море тръгна за столицата без Тодор Паланков и Георги Божилов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:34 / 07.11.2014
1036
След сутрешната подготвителна тренировка на стадион "Тича", отборът на "Черно море" отпътува за предстоящото гостуване на "Марек" в Дупница от 15-тия кръг в "А" група. 

Играчите тренираха в отлично настроение, а амбициите в лагера на "моряците" са тима да продължи победния си марш в първенството и на стадион "Бончук".

След заниманието, спортно-техническия щаб на "Черно море" начело с наставника Никола Спасов, определи група от 18 футболисти, като в морската столица останаха единствено наказания Тодор Паланков и контузения Георги Божилов.

Варненци ще отседнат в столицата преди срещата. Двубоя между "Марек" и "Черно море" е в събота от 14.30 часа и ще бъде ръководен от младия рефер Мартин Александров от София.

Групата на Черно море: Илко Пиргов, Илия Николов, Живко Атанасов, Сашо Александров, Слави Сталев, Кирил Котев, Михаил Венков, Сантос, Марчин Буркхардт, Марк Клок, Матиа, Бекир Расим, Стефан Станчев, Димо Атанасов, Симеон Райков, Иван Коконов, Мирослав Манолов, Живко Петков.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).