Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Асен Великов: Предстои ни сериозен и тежък мач срещу Ямбол
Автор: Екип Varna24.bg 14:52 / 07.11.2014Коментари (1)419
© Lap.bg
Плеймейкърът на БК Черно море порт Варна Асен Великов вярва в предстояща победа срещу Ямбол в събота, колкото и тежък мач да предстои на отбора му в поредния кръг от Националната баскетболна лига. 

"Предстои ни сериозен и тежък мач. По време на подготовката вече изиграхме една контролна среща с Ямбол, където бяхме в коренно различна светлина от това, което сме сега. Вярвам, че сме успели да запазим ритъма през тези две седмици, в които нямахме мач в първенството. Вярвам, че ще победим!", каза Асен Великов пред клубния сайт. 

Крилото Александър Йевджич пък е убеден, че с помощта на публиката, както и със себераздаване може да бъде спечелен утрешният мач в зала "Христо Борисов" във Варна. "Ямбол е традиционно неудобен съперник за нас и срещата ще бъде трудна. Ние обаче играем пред собствена публика и със 100 процентова концентрация и раздаване смятам, че ще спечелим мача. Първият двубой срещу Берое не ни беше добър, за разлика от следващите два и постепенно навлизаме в ритъм. Имаме нови играчи и е нормално да е нужно време да се сработим. Надявам се да представяме все по-добре, а стигнем ли до финал за купата и първенството ще бъде най-добре", заяви Йевджич.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако се страхуваме и от ГРЏамбол"захто тогава трябва да играем в НБЛ?????Нахи реални противници могат и трябва да бадат "Лукоил-Академик","Рилски спортист"и евентуално отбора на "Левски",когото разсмяхме преди десетина дни! Напред ПОРТОВИ МОРИАЦИ"!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Варненски треньор се радва: Нямаме нито една загуба
Световната купа "Варна" 2024 отново обединява млади таланти в света на киокушин
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: