"Морето" поднови занимания с две тренировки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:05 / 11.11.2014
666
С две тренировки влязоха в новата седмица футболистите на "Черно море". Сутринта заниманието на момчетата на Никола Спасов беше бегово - на Аладжа манастир. Следобед наставникът направи игра с топка на стадион "Тича". 

Добрата новина за варненци е завръщането на Георги Божилов в тренировъчния процес. Той постепенно увеличава натоварванията под наблюдението на медицинския щаб. 

Симеон Райков пък почерпи отбора за 25-ия си рожден ден. Той си пожела тимът да продължи с успешната серия и да влезе в Топ 6 на първенството. 

Повод да почерпят имаха и двама именници - физиотерапевтът Виктор Бумбалов и финансовият спец Мима Иванова. 

Тренировките в паузата на шампионата пропускат трайно контузените, както и четиримата футболисти на "Черно море", които са поканени в национални тимове. Халфът Матиас ще играе за родината си - Мартиника, в турнира Gold Cup. 

Бекир Расим и Слави Сталев пък са на лагер в Сливен по покана на новия селекциоер на младежите Антони Здравков. Те ще вземат участие в 2 проверки.

Талантливият Мартин Костадинов попадна сред 18-те избраници на Методи Деянов в юношеския национален отбор на България до 19 г. за европейските квалификации в Израел. В битката за място в елитния кръг "лъвовете" са в група заедно с отборите на домакините, Украйна и Швеция.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).