Коконов: Очакванията към Черно море стават големи, но това не ни притеснява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 12.11.2014
619
В Черно море са наясно, че след силните игри и добри резултати очакванията към тях стават по-големи, но това не ги притеснява, заяви за "Народно дело" Иван Коконов.

"Намираме се в добра форма, всичко ни се получава на терена и изискванията към нас вече са по-големи. Нормално е отборите да гледат с друго око към Черно море и да излизат още по-мотивирани, за да ни спрат. Това обаче по никакъв начин не ни притеснява и ние ще се стремим да поддържаме постоянство в играта и продължим да мислим мач за мач", каза Коконов. 

През този сезон той е вкарвал само на чужд терен, но когато го прави, отборът редовно бие. Иван се разписа със майсторски удари при 3:1 над Славия и Марек и 1:0 срещу Хасково. 

"За един нападател головете са добър атестат, но за мен е по-важно отборът да печели редовно и да изпълнява целите си. В момента амбициите са ни да бием колкото се може по-често, за да се класираме в топ 6. Само от нас зависи дали ще го направим", допълни Иван.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).