Спартаклии ще тренират и в неделя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 14.11.2014
940
За първи път от дълго време насам по време на пауза в първенство Спартак 1918 ще има редовна тренировка и в неделя предобед. "Това е нещо нормално, тъй като казах, че има доста неща да изчистваме и затова се нуждаем от повече работа. Доволен съм, че през седмицата играчите тренират с по-голямо настроение и желание и започват да разбират какво изисквам от тях", заяви за "Народно дело" Иван Маринов.

Той допълни, че трима юноши са хванали окото му и ги взема да тренират с мъжете.

"Не искам да назовавам имена, но това са таланти с качества. Ще тренират с нас сега и през зимата, ще участват и в контроли и само от тях зависи дали ще получават шансове в официални мачове. Следя двубоите на старшата възраст и събирам информация за всички играчи. Няма треньор на мъже, който би се отказал от талант на клуба с качества", каза за "Народно дело" Маринов. Наставникът уточни, че сред въпросните трима футболисти не е Георги Калудов, който излезе титуляр в последните две срещи на представителния тим.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).